Andorra celebra el Dia internacional de la bicicleta

Cartell del Dia internacional de la bicicleta a Andorra la Vella
Cartell del Dia internacional de la bicicleta a Andorra la Vella (AndorraCapital)

El museu Bici Lab Andorra celebra avui dissabte, dia 3 de juny, el Dia internacional de la bicicleta amb un programa farcit d’activitats populars per a tots els públics amb l’objectiu de promocionar aquest mitjà de transport.

La jornada comença a les 10.30 hores, donant el tret de sortida des del Bici Lab a la pedalada popular que impulsa el Govern i que recorrerà el centre d’Andorra la Vella a través d’un circuit de 2 quilòmetres de recorregut i d’un altre de 4.

A les 12 hores tindrà lloc a la plaça Lídia Armengol (a les portes del Bici Lab), l’espectacle teatral Gregaris, que girarà al voltant dels valors de l’esport i, a les 13 hores, hi haurà un concert de cambra a les instal·lacions del museu amb els alumnes de l’Institut de Música (el dia abans, el divendres 2 juny també s’oferirà un recital de piano amb el mateix format a les 19 hores).

A la tarda, a partir de les 16.30 hores, hi haurà un cicle de reflexió sobre el paper que juga actualment la bicicleta i les seves perspectives de futur amb ponències a càrrec de Cicland, Bike Lògic i Bicicletas sin fronteras.

Per a completar-ho, al llarg de la jornada s’oferiran visites guiades i gratuïtes al museu.

Totes les activitats són gratuïtes, però calia fer reserva prèvia al 730 090 o a bicilab@comuandorra.ad

[do_widget id=category-posts-pro-64]