Alumnes d’Andorra, la Seu i Puigcerdà tenen cita amb la selectivitat

Alumnes repassant apunts (freepik)
Alumnes repassant apunts (freepik)

Un total de 234 alumnes de la Seu d’Urgell, Puigcerdà i el Principat d’Andorra de segon curs de batxillerat (3 més que al 2022), estan convocats aquest pròxim dimecres 7 de juny, a les vuit del matí, al tribunal de les proves de selectivitat ubicat enguany a la sala Sant Domènec de la capital alturgellenca.

Els exàmens de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) tindran lloc dimecres, dijous i divendres 7, 8 i 9 de juny, respectivament. El tribunal està constituït per la presidenta (Maria Ricart) i 8 vigilants/correctors.

D’aquests 234 estudiants, 79 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, 58 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà i 97 són estudiants que han cursat batxillerat a Andorra i que només s’examinen de matèries de la fase específica.

Els exàmens es realitzen en horari de matí tarda els tres dies: a les 9, a les 12 i a les 15 hores. Els tres dies es faran pauses de 10:30 a 12 i de 13:30 a 15 hores.El calendari i l’horari d’assignatures es poden trobar en els següents enllaços:

https://universitats.gencat.cat/ca/proves-acces-PAU-PAP/dates-claus-PAU/calendari-terminis/

https://universitats.gencat.cat/ca/proves-acces-PAU-PAP/dates-claus-PAU/horaris-prova/Els resultats de les PAU es publicaran el dimecres 22 de juny. Per a sol·licitar revisió d’exàmens s’haurà de demanar del 22 al 26 de juny. Els resultats de la revisió sortiran el 6 de juliol.

Respecte a la selectivitat de setembre (convocatòria extraordinària) tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de setembre, mentre que la matrícula de la convocatòria extraordinària serà del divendres 21 al dimarts 25 de juliol. 

Per a més informació: Proves d’accés a la Universitat, Edifici Polivalent, Campus de Cappont, Universitat de Lleida, telèfon 973 702 763. El coordinador de les PAU és Xavier Carrera Farran.

TOTES LES NOTÍCIES