A Escaldes, el bus a la demanda canvia l’horari a partir de l’1 de juliol i afegeix una nova parada

Bus a demana a Escaldes-Engordnay
‘Bus a la Demanda’ d’Escaldes-Engordany. Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

El Comú d’Escaldes-Engordany posa en marxa l’horari d’estiu del bus a la demanda. Així, des de l’1 de juliol i fins al 8 de setembre, la línia verda de l’EE Bus posarà en funcionament el nou horari amb l’objectiu de continuar oferint una major comoditat i flexibilitat als usuaris, facilitant els desplaçaments per la parròquia durant l’estiu. En aquest sentit, el recorregut amb sortida des del berenador de la Font de la Closa i Camp del Serrat introdueix la parada de la carretera d’Engolasters – Bosc de la Devesa, parada que ja existeix en sentit contrari. 

Respecte als horaris de funcionament, el bus a la demanda amb sortida des de Caldea amb destinació al berenador de la Font de la Closa i Camp del Serrat donarà cobertura als usuaris de 07.00 hores a 21.15 hores de dilluns a divendres. Dins d’aquesta franja horària hi haurà fins a dotze sortides durant el dia, incloent-hi la primera (07.00 h) i l’última (21.15 h). El mateix passa amb l’EE Bus que fa el recorregut contrari, és a dir, des del berenador de la Font de la Closa i Camp del Serrat fins a Caldea. En aquest sentit, la cobertura serà des de les 07.25 h amb la primera sortida i a les 21.40 h amb la darrera. 

Pel que fa als horaris de caps de setmana i festius, aquests seran els mateixos que els de dilluns a divendres amb la diferència que el bus a la demanda entrarà en servei a les 09.00 h des de Caldea i a les 09.40 h des del berenador de la Font de la Closa i Camp del Serrat. Per a un millor servei, l’usuari té l’opció de saber en temps real la ubicació de l’EE Bus a través de l’app Ride Pingo.

[do_widget id=category-posts-pro-64]