Verdú, dorsal 9, però decidirà si corre a Aspen a l’últim moment

Joan Verdú en plena competició (Alexis Boichard / Agence Zoom)
Joan Verdú en plena competició (Alexis Boichard / Agence Zoom)

Avui divendres és el dia de cursa a Aspen (Estats Units), amb el gegant de la Copa del Món (18.00h, hora andorrana, primera mànega). L’esquiador, Joan Verdú, que arrossega problemes a l’esquena des de la cita del dissabte passat a Palisades Tahoe, té assignat el dorsal 9, però la decisió de si participa o no a la carrera la prendrà en l’últim moment.

La presència de Joan Verdú avui a Aspen continua depenent, doncs, de l’evolució de les seves molèsties a l’esquena. Ahir es trobava una mica millor i avui la previsió és que encara hagi millorat la situació, però aquest problema d’esquena continua sent un condicionant com per a estar al cent per cent a la cursa.

D’aquesta manera, l’andorrà i l’staff tècnic valoraran durant el matí d’allà, a Aspen, si estarà a la porta de sortida o no. La idea és anar pas a pas. Primer, aixecar-se i veure com es troba. Si és tot ok, provar de fer el reconeixement de pista, i si aquí continua havent bones sensacions, llavors sortir a competir. En tot cas, també en qualsevol moment es pot decidir no participar.

Així les coses, fins a última hora no es prendrà una decisió ferma. La primera mànega del gegant d’aquesta Copa del Món serà a les 18:00h hora andorrana (10:00h a Aspen), i la segona està prevista a les 21.00h, en horari del Principat (13:00h a Aspen).

TOTES LES NOTÍCIES