Lliuren la recaptació de la campanya del 25N a les associacions de dones

Mariona Cadena -quarta per l'esquerra- amb Gorka Aixàs i les representants de les associacions de dones del país (SFG)
Mariona Cadena -quarta per l’esquerra- amb Gorka Aixàs i les representants de les associacions de dones del país (SFG)

La secretària d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Mariona Cadena, i el president del BC Andorra, Gorka Aixàs, han lliurat aquest dijous la recaptació de la darrera campanya del 25N a les associacions de dones del país. Acció Feminista, Associació de Dones d’Andorra (ADA) i Stop Violències han recollit els xecs amb els diners recaptats de la venda i subhasta de les samarretes de color lila i rosa de la Campanya ‘Nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T’hi apuntes? #Maipor25N’.

Com cada any, el 25 de novembre del 2023, amb motiu del Dia internacional contra la violència envers les dones, el BC Andorra i el Govern van realitzar conjuntament aquesta campanya amb l’objectiu de donar visibilitat a les accions sobre la igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere. Justament, al següent partit que l’entitat esportiva va jugar al Principat, que va tenir lloc el 9 de desembre de l’any passat contra el Unicaja de Málaga, els jugadors del BC Andorra van lluir la samarreta de color lila i rosa pel 25-N. Els equipaments originals que van portar els jugadors en aquell partit es van subhastar al portal GolSolidari i la recaptació s’ha destinat íntegrament a les associacions de dones d’Andorra.

A més, durant el mes de novembre passat, cada jugador del primer equip va enviar un missatge diari a les xarxes socials per a la lluita contra la violència envers les dones, reforçant la campanya liderada pel Govern.

TOTES LES NOTÍCIES