Una LEB Or no recomanada per a cardíacs: Ourense 62 – BC Andorra 72

Alegria del BC Andorra pel triomf contra l'Ourense
Alegria del BC Andorra pel triomf contra l’Ourense (BC Andorra)

Els dos primers quarts del partit entre l’Ourense i el BC Andorra han estat de màxima igualtat pel que fa al marcador. La pel·lícula és un déjà vu d’aquesta lliga. No hi ha cap matx plàcid malgrat que els resultats, al final, puguin semblar que ha estat un passeig. El primer període ha acabat amb un 14 a 17 per als andorrans i, el segon, abans d’arribar al descans, amb un estret 32 a 33.

A la represa, en el tercer quart, s’intuïa que el BC Andorra posava una marxa més que els gallecs i ha aconseguit distanciar-se fins a un 36 a 54 (+18), però quan semblava que tot era al sac i ben lligat, resulta que encara hi havia molt bacallà per tallar. Malgrat tot, el tercer quart no acabava del tot malament per als de Natxo Lezcano que el finalitzaven amb un +11 (43 a 54).

En el darrer quart, l’Ourense ha sortit a per totes. De fet, durant tot l’encontre, ha jugat de tu a tu al BC Andorra. Quan els locals s’han posat amb un estret 56 a 61 (+5) els dubtes han començat a aparèixer en molts aficionats del Principat, però, aquest equip té tanta resistència (o més) que un Casio i un Twingo. Vaja, és incombustible i tot terreny.

La seva solidesa, quan els canells poden tremolar, s’ha traduït en un control del joc i en un aprofitament de la petita diferència de punts acumulada que ha possibilitat rendibilitzar el marcador. D’aquesta manera, el partit acabava amb un 62 a 72 per als tricolors.

Després d’aquest triomf, els andorrans segueixen segons a la LEB Or amb 14 partits guanyats i 2 de perduts, només superats pel Palència que suma 15 encontres guanyats i 1 sol de perdut.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES