Un emotiu homenatge als voluntaris tanca els actes de promoció de la candidatura Andorra 2029

Acte d'homenatge a la trajectòria i entrega dels voluntaris (Andorra 2029)
Acte d’homenatge a la trajectòria i entrega dels voluntaris (Andorra 2029)

Els actes de promoció de la candidatura als Mundials d’esquí alpí Andorra 2029 han finalitzat aquest vespre de dijous amb un emotiu homenatge a la trajectòria i entrega dels voluntaris que han fet camí durant gairebé vint anys en l’organització de les diferents Copes del Món, Finals de la Copa del Món, Copes d’Europa i Finals de la Copa d’Europa.

L’auditori del Palau de Gel d’Andorra ha estat el punt de trobada en el qual s’ha homenatjat el col·lectiu i s’ha aprofitat per a exposar el projecte complet de la candidatura. La responsable dels voluntaris, Rosa Rubio valorat la feina exemplar dels voluntaris. “Quan diem que són l’ànima de l’esdeveniment, veritablement és així. Ho donen tot, i molts ells agafen dies de vacances a les seves feines per a venir”. De fet, ha assegurat “sense voluntaris no podríem assumir Copes del Món. És contradictori, perquè quan acaba l’esdeveniment, ens venen a agrair el fet de ser allà i som nosaltres els que estem immensament agraïts”.

La base de voluntaris amb el qual compta el comitè organitzador és de 600 persones que al llarg dels anys han anat participant en els diferents esdeveniments. D’aquests, el 65% són voluntaris que fan tasques dins de la pista, i un 35% fan feines en les zones  situades fora dels escenaris de competició.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES