Troben mort l’excursionista que buscaven a la Vall de Boí

Dispositiu de recerca de l'excursionista desaparegut a la Vall de Boí
Dispositiu de recerca de l’excursionista desaparegut a la Vall de Boí

Finalment ha estat localitzat sense vida l’excursionista que els Bombers buscaven des de dimecres, quan va anar a fer el cim de la Punta Alta de Comalesbienes, a la Vall de Boí, però no va arribar on l’esperaven a dormir. El dispositiu de recerca va començar el mateix dia que va desaparèixer.

En la recerca de l’home, d’uns 24 anys, hi han participat grups d’actuacions especials de totes les seus, dotacions terrestres i la unitat mitjana de comandament. També s’ha comptat amb efectius dels Mossos, del SEM i els Pompièrs d’Aran.

Segons apunta la CCMA, els familiars del desaparegut, hauria deixat el cotxe aparcat a la zona de l’estany de Cavallers i des d’allà hauria començat el recorregut. A les 17.00 hores del 2 d’agost, hauria comunicat als seus que havia aconseguit coronar el cim i que es disposava a baixar.

Els Bombers van localitzar la zona en la qual creien que podria trobar-se l’excursionista pel senyal del seu mòbil. Segons l’inspector Josep Pernas, el seu telèfon mòbil va donar senyal fins a aquest dijous a la tarda: “L’últim registre sembla que donaria cap a la cara de la presa, on estem treballant nosaltres. Això podria significar que es trobés en un canal de baixada de la presa.”

La pluja que ha caigut aquest divendres a la zona ha complicat la recerca, ja que els dos helicòpters no han pogut sobrevolar l’espai. Malauradament l’han acabat trobant sense vida, explica la CCMA.

[do_widget id=category-posts-pro-64]