Termòstats de dutxa

Aixeta de dutxa amb termòstat
Aixeta de dutxa amb termòstat (foto Istock.com)

Els termòstats de dutxa són els dispositius que s’encarreguen de regular l’aigua fent que el seu cabal i temperatura durant el bany es mantinguin constants. Les aixetes o polsadors que posseeixen tenen l’objectiu de fixar la temperatura i la pressió perquè davant l’obertura i el tancament de la dutxa no calgui tornar-la a calibrar.

Aquests termòstats estan fabricats amb materials resistents a la corrosió i amb els dissenys i les tecnologies més actuals per a garantir que siguin duradors, harmonitzin amb el teu bany i resultin fàcils d’instal·lar. A més, presenten molts avantatges, entre els quals destaquem:

Seguretat, ja que el comandament que controla la temperatura de l’aigua té un límit per evitar que l’aigua pugi a alts graus i pugui cremar la pell.
Comoditat, ja que en regular el cabal i la temperatura a l’inici, ja no has de preocupar-te de tornar-ho a fer cada cop que obris la dutxa.
Eficiència i protecció del medi ambient, per la seva rapidesa de regular ràpidament la temperatura, amb el consegüent estalvi d’aigua que habitualment es perd quan mantens la dutxa oberta mentre intentes aclimatar-la al teu gust.

Per viviendasaludable.es

TOTES LES NOTÍCIES