Setmana del Cooperativisme a la Seu d’Urgell

Cartell de la Setmana del Cooperativisme a la Seu d'Urgell (RàdioSeu)
Cartell de la Setmana del Cooperativisme a la Seu d’Urgell (RàdioSeu)

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran organitza a la Seu d’Urgell, en dos dies diferents, actes relacionats amb la Setmana del Cooperativisme, que es duu a terme aquests dies. La primera proposta presencial tindrà lloc aquest dimecres dia 28, a partir de les 18 hores, a la llibreria El Refugi, amb una xerrada informativa sobre les cooperatives d’habitatge en cessió d’ús. Membres de La Dinamo Fundació explicaran quin és el funcionament i les singularitats d’aquest model, amb el qual actualment es vol impulsar un projecte compartit d’habitatges a l’Alt Urgell. Per a participar-hi cal inscripció prèvia, que es pot fer al web https://serveis.acapa.cat/program.

Al cap de dos dies, divendres 30 i també a la tarda (18.30 hores), es durà a terme una trobada de projectes d’economia social de l’Alt Pirineu i Aran. L’acte tindrà lloc al carrer dels Canonges, davant d’El Refugi, i vol servir perquè els responsables d’aquestes iniciatives es coneguin i estableixin sinergies. Hi haurà un tast de Formatges de l’Abadessa i música amb el grup Ruralitat Sound Selektors.Taller en línia sobre comunicació amb valors

D’altra banda, aquest dimecres al matí (10 a 12 hores) s’organitza un curs en línia sobre la comunicació amb valors, a càrrec de Waitala. Es parlarà de “com fer simple i entenedora la complexitat dels projectes d’ES”. Per a fer el curs cal inscripció prèvia.

TOTES LES NOTÍCIES