Reforç de les línies de bus properes als sectors de neu per l’arribada dels treballadors temporers

Reunió de l’11a Comissió de Seguiment de les línies de Transport Nacional Regular
Es reforçaran determinades línies per l’arribada dels treballadors temporers (SFG)

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha convocat aquest divendres al matí l’11a Comissió de Seguiment de les línies de Transport Nacional Regular. Es tracta d’una reunió periòdica que permet repassar el funcionament del servei, així com treballar en possibles mesures de millora.

Hi participen els representants de les dues empreses adjudicatàries, així com tècnics dels ministeris d’Economia, Medi Ambient, Territori, Afers Socials i Educació i representants dels comuns i altres actors implicats.

Entre els temes tractats, s’ha valorat positivament que, gràcies als reforços de Bus Jove que s’han instaurat en les hores punta, l’inici del curs escolar s’ha desenvolupat amb normalitat i sense problemes destacables. En aquesta línia, la Comissió ha acordat que, a partir de l’1 de desembre, es reforçaran també les línies properes als sectors vinculats amb la neu davant l’arribada de treballadors temporers.

Finalment, el ministre ha demanat a la Confederació Empresarial (CEA) que els presenti un informe detallat que exposi quins horaris serien necessaris per a d’adaptar els horaris del bus amb les hores de finalització dels treballadors de l’hostaleria i la restauració. La voluntat és fer-ne una prova pilot i comprovar-ne la viabilitat.

TOTES LES NOTÍCIES