‘Qui és l’infiltrat?’, una activitat del Museu Carmen Thyssen per apropar l’art als joves

L’activitat “Qui és l'infiltrat?”
L’activitat “Qui és l’infiltrat?”. Font: Carnet Jove

El Carnet Jove Andorra i el Museu Carmen Thyssen Andorra organitzen una nova nit adreçada als joves amb l’objectiu d’apropar l’art i fomentar la seva participació i debat entorn de les obres pictòriques.

L’activitat “Qui és l’infiltrat?” tindrà lloc el dissabte 27 de novembre, a les 20 h, al Museu. El marc de referència és l’exposició “Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas“.

La proposata tracta d’un joc de pistes en el que s’haurà d’assumir el rol dels artistes de l’actual mostra i trobar, amb ajuda de l’enginy, quin d’ells és un impostor. Els participants estaran dividits en tres grups diferents de 6 components cadascun i els reptes es desenvoluparan en diferents espais del museu, aprofitant elements com el discurs musical, la mímica o els missatges ocults en les obres.

L’activitat es desenvoluparà a porta tancada i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. Hi poden participar totes les persones de 16 a 30 anys, usuàries del Carnet. La inscripció té un cost de 5 euros i cal inscriure’s a través de l’app del Carnet Jove.

TOTES LES NOTÍCIES