Projecció i taula rodona a la Seu pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Cartell de la projecció del documental 'Sense llum. Tres punts en l'espai', de Carles Cubos i Meritxell Agustench
Cartell de l’acte d’aquest dissabte (RàdioSeu)

La Seu d’Urgell s’afegirà, aquest dissabte, dia 3 de desembre, a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, amb una activitat a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a partir de les 7 del vespre.

La sessió començarà amb la projecció del documental ‘Sense llum. Tres punts en l’espai’, de Carles Cubos i Meritxell Agustench. Després d’aquest passi (19.45 h), començarà una taula rodona, titulada ‘El valor de la discapacitat, la capacitat de superar-se’. A més de Meritxell Agustench, hi intervindran Dolors Iscla, Montse Rollán i Noemí Sabarich.

L’activitat és organitzada pel col·lectiu l’Alternativa, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i La Caseta del Cubos. En una entrevista a RàdioSeu, Yann Marais, de l’Alternativa, ha explicat que volen reivindicar “que les persones amb discapacitat tenen actius que s’han de posar en valor” i exposar els problemes als quals s’enfronten en la vida quotidiana i com es poden solucionar o mitigar.

Dins aquesta mateixa tasca de divulgació, Marais ha avançat que el mes vinent, a partir del 13 de gener, duran a terme una exposició temàtica a la Sala la Cuina, al Centre Cultural les Monges.

TOTES LES NOTÍCIES