Medina mostra un bon nivell i fa les seves millors curses en gegant a Rauris

Les esquiadores andorranes, Íria Medina i Carla Mijares (FAE)
Les esquiadores andorranes, Íria Medina i Carla Mijares (FAE)

Avui divendres s’han disputat dos gegants FIS a Rauris (Àustria) amb Íria Medina i Carla Mijares. Medina ha assolit les dues millors carreres de la temporada en punts FIS, rebaixant una mica els seus actuals 44.82. Medina ha finalitzat 9a i 11a, respectivament, a les dues carreres de gegant disputades. A la primera cursa ha estat 9a amb 1.59.28, a 1.93 de la guanyadora, l’austríaca Viktoria Buergler (1.57.35). Així, ha marcat 42.99 punts FIS, el que suposa el seu millor resultat de la temporada.

A la segona, l’andorrana ha acabat 11a a 1.96 de la guanyadora, l’alemanya Leonie Floetgen (1.57.80), i amb 44.14 punts FIS, que també milloraven els seus actuals 44.82. L’esquiadora del Principat ha fet una molt bona segona mànega amb el cinquè temps.

“Íria Medina, al final, ha demostrat que té un nivell altíssim. A les dues segones mànegues de les dues curses està davant amb gent amb molt nivell. Estic content pel nivell, a veure si ho acabem de regular i fem bons resultats”, ha manifestat el tècnic Josh Alayrach.

Pel que fa a Carla Mijares, no ha pogut acabar el primer gegant en saltar-li un esquí, mentre que al segon ha estat 26a amb +4.78. “Li falta ritme i porta pocs dies d’entrenament en gegant i això és nota en una pista tan exigent com aquesta”, segons Alayrach, que ha valorat la seva reacció en carrera.

TOTES LES NOTÍCIES