Medina i Caminal, primera i segona i punts per a les dues a l’NJR d’Alpe Cermis

Íria Medina a dalt de tot del podi i, a la dreta, Jordina Caminal, segona (FAE)
Íria Medina a dalt de tot del podi i, a la dreta, Jordina Caminal, segona (FAE)

Avui divendres s’ha disputat a Alpe Cermis (Itália) un gegant NJR amb la presència d’Íria Medina, Jordina Caminal i Clàudia Garcia, amb victòria de Medina, segona posició de Caminal, i millora de punts important per a les dues. També han disputat la cura els EEBE U19 Eric Ebri (21è) i Pirmin Estruga (29è). A Ahrntal, Carla Mijares ha competit a l’eslàlom de la Copa d’Europa.

A Alpe Cermis, Íria Medina i Jordina Caminal han tingut el seu particular duel al gegant National Junior Race. A la primera mànega, Medina feia el millor crono i Caminal acabava a 0.33 de la seva companya. Clàudia Garcia, per la seva part, era 15a a 2.19.

A la segona mànega, Garcia no podia acabar i Medina sortia a per totes guanyant la mànega i també la cursa amb un temps final de 1.50.31. Caminal, per la seva part, assolia el quart temps de la segona mànega i mantenia la segona plaça amb +2.21 respecte a Medina. Tercera era l’espanyola Blanca Bagaria a 3.11.Punts per a les dues

Amb el resultat d’avui divendres, tant Medina com Caminal han aconseguit millorar punts. Medina tenia 32.32 i avui ha marcat 30.81, mentre que Caminal ha fet molts millors punts que els seus actuals 69.68, amb 51.04 punts.

També s’ha celebrat la cursa masculina amb presència de dos esquiadors U19 de l’EEBE. Eric Ebri ha estat 21è amb +4.80, mentre que Pirmin Estruga ha acabat 29è amb +6.93.

Demà dissabte es disputa un segon gegant a la mateixa estació.

TOTES LES NOTÍCIES