L’ONCA amb tu, tallers familiars des de casa

Taller familiar Bababà de la Cia ComSona
Taller familiar Bababà de la Cia ComSona

La Fundació ONCA continua amb la campanya ONCA AMB TU i incorpora en el seu programa d’actuacions el taller familiar titulat Pim Pam Repicam, a càrrec de la Cia Com Sona?, amb l’Elena Pereta i l’Oriol Aguilar.

Enguany, la Cia Con Sona? ha estat en directe en el projecte educatiu de la Fundació ONCA amb el taller Bababà (febrer 2020) i l’espectacle Kaixes (març 2020). A fi que les famílies continuïn vinculades al programa formatiu i educatiu de la Fundació, es proposa un taller virtual que s’estrenarà divendres 29 de maig, a través de les xarxes. La proposta consta de dos capítols d’uns 30 minuts cada un, recomanada als infants de 0 a 3 anys. El segon capítol es publicarà el divendres 5 de juny.

Segons Teresa Areny, cap de producció de la Fundació ONCA, “Continuant amb l’objectiu de fer arribar la música a la població del país, hem recollit la proposta de la Cia Com Sona?, d’oferir un taller virtual, amb la finalitat que les famílies i els seus infants puguin realitzar el taller des de casa. La proposta se centra en dues càpsules i es valorarà posteriorment, si s’afegeixen més sessions”.

Tal i com explica Elena Pereta, “Pensem que el format de taller virtual pot ser interessant per les famílies en tant que interpel·la directament amb l’espectador fent-lo partícip de tot el que va passant (és com viure en directe un taller de música en família però fet a casa i per viure’l a casa).”

El taller familiar està dirigit als més petits de casa, amb música en directe i música enregistrada, centrada en cançons de falda, jocs i moixaines, amb la manipulació de material sonor i visual tal com ous sonors, culleres, mocadors i teles. Es juga amb dansa i moviment, ritmes, jocs i vocalitzacions segons el Mètode Edwin Gordon.

TALLER PIM PAM REPICAM
Cia Com Sona?
Elena Pereta i Oriol Aguilar
A partir de divendres 29 de maig de 2020 a través de les xarxes socials de la Fundació ONCA: Instagram, Facebook i Twitter.
Recomanat a infants de 0 a 3 anys

www.facebook.com/fundacioonca
https://twitter.com/FundacioONCA
https://www.instagram.com/fundacioonca
https://www.youtube.com/channel/UCzuxZ1Mdz4xDLN6EZ4r8kxQ

TOTES LES NOTÍCIES