Lliurats els premis del 34è Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell

Alumnes premiades en la 34a edició del Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell (CCAU)
Alumnes premiades en la 34a edició del Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell (CCAU)

Aquesta setmana s’han lliurat els premis de la 34a edició del Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell, convocat pel Consell Comarcal (CCAU). L’acte ha tingut lloc al vestíbul de la seu de la institució i ha comptat amb l’assistència de la presidenta del Consell, Josefina Lladós, de les directores de les escoles amb alumnes guardonats i d’un nombrós públic.

Al concurs hi han participat 9 de les 12 escoles d’educació infantil i primària de la comarca, amb un total de 1.295 dibuixos i 520 poesies. S’han atorgat tres premis per categoria, cadascuna de les quals correspon a un curs escolar, d’educació infantil tres anys fins a sisè de primària en el cas del dibuix i de tercer a sisè de primària pel que fa a la poesia. Cada premi ha consistit en un lot de llibres, una làmina-diploma amb la reproducció de l’obra guardonada i un buff i una bossa de l’Alt Urgell.

A més a més, s’han distingit com a guanyadores absolutes una obra de dibuix i una altra de poesia, les quals apareixen a la nadala oficial del Consell Comarcal. El premi absolut de dibuix ha correspost a Aina Martín Bullier, de 4t de primària de l’escola Pau Claris, mentre que el de poesia ha estat per a Ares Ansay Canillo, de 4t de primària del col·legi La Salle.

Els treballs premiats estaran exposats a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (CCAU) fins al pròxim 12 de gener.

TOTES LES NOTÍCIES