Liciten dues places de bomber adscrites al Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments

Un camió de Bombers d'Andorra
Un camió de Bombers (Bombers d’Andorra)

El Consell de Ministres ha aprovat la convocatòria de dues places de bomber adscrites al Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments. El Ministeri de Justícia i Interior publicarà, així, la convocatòria de l’edicte per a les dues places vacants generades en el si de l’equip de bombers, donant resposta així a la demanda realitzada des d’aquest Departament.

Entre els diferents requisits que s’inclouran en el plec de bases per a poder optar a aquestes places destaquen, entre d’altres, tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat a la data de publicació de l’edicte d’aquesta convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent, tenir el diploma de català del nivell B2 i no tenir antecedents penals.

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud amb el formulari que es troba a l’apartat d’edictes de la pàgina web www.bombers.ad i adreçar-la als serveis administratius del Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments, situat a l’edifici del Parc de Bombers de Santa Coloma, abans de les 15 h del 5 de maig de 2023.

[do_widget id=category-posts-pro-64]