Les Biblioteques comunals d’Encamp i del Pas inicien el primer semestre amb més de 30 activitats

Cartell anunciant l'inici de les activitats a les biblioteques d'Encamp i del Pas
Cartell anunciant l’inici de les activitats a les biblioteques d’Encamp i del Pas (Comú d’Encamp)

El servei de biblioteques del Comú d’Encamp, format per la Biblioteca d’Encamp (ubicada al Complex Esportiu i Sociocultural) i la Biblioteca del Pas de la Casa (al Centre Esportiu) inicia aquest cap de setmana el programa d’activitats del primer semestre d’enguany, que comptarà amb més de 30 activitats.

El programa es divideix en dos semestres: de gener a juny i de juliol a desembre. Ambdós oferiran propostes per a tot el públic, com clubs de lectura, celebracions internacionals, com el dia mundial de la poesia, premis de narrativa, tallers d’escriptura, ponències d’autors literaris, cerimònies del te, concursos de punts de llibre i moltes activitats infantils com contacontes, tallers, manualitats i la bibliopiscina d’estiu, entre d’altres.

El programa d’activitats del primer semestre de les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa es pot consultar aquí.

Totes les activitats són gratuïtes, però disposen de places limitades en funció de l’espai on es realitzen. En aquelles que calgui fer inscripció prèvia es pot fer a través dels correus electrònics biblioteca@encamp.ad i bibliotecapas@encamp.ad o trucant al +376 732 704 (Biblioteca d’Encamp) i al +376 856 787 (Biblioteca del Pas de la Casa). L’obertura d’inscripcions es fa, aproximadament, 10 dies abans de dur-se a terme l’activitat.Contacontes a Encamp i taller infantil amb UNICEF al Pas de la Casa

Les activitats del primer semestre començaran aquest dissabte, 28 de gener, amb el contacontes ‘Les princeses també es tiren pets’, que tindrà lloc a les 11 h a la Biblioteca d’Encamp, i el taller infantil ‘Els Drets dels Infants’, que es farà en col·laboració amb UNICEF a la Biblioteca del Pas de la Casa, a les 17.30 h. Aquest taller estava previst per dissabte passat, però es va haver d’anul·lar i traslladar a aquest cap de setmana.

L’activitat de contacontes està destinada a infants majors de tres anys i anirà a càrrec de Vanessa Silva. El conte, de l’autor Llan Brenman i il·lustrat per Ionit Ziberman, mostra la història d’una princesa en vaga, cansada que tothom li digui com ha de ser una princesa com cal i decidida a explicar les veritats de les princeses.

Posteriorment al contacontes es repartirà a cada infant un dibuix de la protagonista de la història perquè el puguin pintar a casa. A més, s’escolliran uns quants personatges i es faran uns titelles de pal molt senzills per a poder seguir explicant més contes a casa.

Pel que fa al taller ‘Drets dels Infants, està destinat també a infants majors de tres anys i anirà a càrrec de Mercè Miguel Millan. Els més petits participaran de l’activitat a través d’unes fitxes didàctiques del personatge Pocoyo. Mentre que els més grans treballaran els conceptes relacionats amb els drets de la infància i realitzaran, finalment, un mural.

TOTES LES NOTÍCIES