L’apetit insaciable del teu gos

Gos amb un plat de menjar
Gos amb un plat de menjar (Istock.com)

És normal que els gossos tinguin un gran apetit sense importar l’hora del dia. Publicacions especialitzades aconsellen als amos no alimentar al seu gos cada vegada que aquest demana aliment, perquè si la teva mascota aconsegueix convèncer-te, segurament continuarà demanant i insistint i ho prendrà com un costum.

Molts cops, el més normal és que el gos no estigui realment famolenc quan demana menjar. És per això que s’aconsella evitar alimentar al teu gos entre hores del seu menjar programat en horari fix regular durant el dia.

Incrementa el nombre de passejos diaris al teu gos, i la quantitat diària d’aliment que subministris a la teva mascota, d’acord amb el suggeriment del teu veterinari, divideix-ho en tres proporcions iguals per dia sota un horari fix.

Per a complementar el que ja hem apuntat i ajudar a controlar l’apetit del teu gos, els experts afegeixen que una bona opció pot ser adquirir un bol de font d’alimentació lenta. Així t’asseguraràs que la teva mascota mengi una mica més a poc a poc, i que li permeti ajudar a digerir millor els seus aliments.

A més, recorda fer la revisió mèdica del teu gos acudint al seu veterinari per a descartar possibles malalties i sol·licita la seva opinió professional per a cuidar la salut de la teva mascota.

 

Per Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES