Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

La teva voluntat i generositat ajudaran a un amic en dificultats. Aixecaràs els ànims a qui estigui desil·lusionat. Treball: prendràs la millor decisió, encara que no agradi a tots, concentra’t en el que t’interessa.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Una mala setmana la té qualsevol, si et toca compartir alguns moments delicats, pensa que no és per sempre. Treball: hauràs de definir la teva situació laboral. Esbrina el que de debò et convé.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Et sentiràs acaronat per persones de les quals no esperaves un tracte preferencial. Felicitats. Treball: hi ha moments en què has de deixar d’insistir si veus que no pots complir aquesta setmana, afluixa el ritme.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi ha persones que no saben expressar les seves emocions i tu ara necessites afecte. Analitza els detalls. Treball: es planteja un canvi que no esperaves, no t’agrada improvisar, però pot ajudar-te el ser més espontani.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Hauràs de comprendre la raó d’un conflicte. Mostrar-te obert i comprensiu farà que t’alliberis de tota la tensió. Treball: t’agrada estar sota pressió, però t’enfrontes a una situació que requereix temps i assossec.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si augmentes la intensitat de les teves insinuacions, tens moltes possibilitats d’acabar la setmana acompanyada. Treball: les teves idees són bones, però has de comunicar-les perquè t’entenguin i et donaran suport a la teva iniciativa.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

L’arribada d’una persona a la teva vida ha suposat canvis i has d’adaptar-te. Exterioritza la teva felicitat. Treball: l’èxit arribarà després de la derrota. Això t’ajuda a no sentir-te malament. Valora més el que has aconseguit.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Ets molt perceptiu, això et fa vulnerable i altres vegades segura de tu mateix. Aquesta setmana hi haurà una mica de tot. Treball: sempre pretens sortir-te amb la teva, però la teva opinió no sempre és vàlida, modera les teves expressions.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Que la teva economia no alteri el teu bon humor. Setmana moguda, és qüestió teva de donar-li la volta. Treball: l’ambició de poder farà que multipliquis els teus compromisos i aquest descontrol et perjudicarà, dosifica els teus esforços. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Aquesta setmana les emocions estan a flor de pell, evita la discòrdia. Si algú espera les teves disculpes, no dubtis a oferir-les ràpid. Treball: busca la solució al problema que t’inquieta. De res et serveix sentir-te culpable.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si et consideres una persona d’escasses demostracions afectives, ho tens clar, perquè et trobaràs amb l’oposat. Deixa’t sorprendre. Treball: no t’avancis a una situació que t’ofereixin, deixa que les coses segueixin el seu ritme.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Amb tota la teva bona intenció, et ficaràs en una situació que no t’incumbeix. Sigues prudent en les teves afirmacions. Treball: poden demanar-te consell professional. Et responsabilitzaràs d’una qüestió complicada, t’elogiaran.somnium

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada