Handbol: El Serradells cau a casa davant del líder

Partit d'handbol jugat a la pista dels Serradells
Partit d’handbol jugat a la pista dels Serradells (arxiu FAH)

En un emocionant duel esportiu entre l’Handbol Club Serradells i l’Handbol Cooperativa Sant Boi, aquest diumenge, els aficionats van presenciar un enfrontament intens marcat per l’absència de dues figures clau en el joc ofensiu del Serradells, David Rojo i Ian Vázquez. Possiblement, un dels motius de la derrota dels del Principat per 28 a 34.

El partit va començar amb un intercanvi de gols, encara que van ser els visitants qui van prendre la iniciativa, amb un inspirat Jonathan García liderant l’atac i posant en dificultats els jugadors tricolors. Malgrat els esforços del Serradells i una aturada clau de Jordi Gasset, el Sant Boi va mantenir una estreta avantatge en marxar al descans, amb un marcador de 15-16.

La segona meitat va veure un inici accidentat per al Serradells, amb nombroses pèrdues de pilota que van permetre al Sant Boi augmentar el seu avantatge. Tot i això, el Serradells va reaccionar amb determinació després d’un temps mort, arribant a prendre la davantera en un moment del partit. Per desgràcia per als locals, el Sant Boi va recuperar el control i va acabar imposant-se amb una diferència de sis gols al xiulet final, confirmant així el seu lideratge a la lliga amb un resultat final de 28-34.

Les absències de Rojo i Vázquez van condicionar l’actuació del Serradells, que es va veure obligat a confiar en altres jugadors per al rol de repartidor de joc ofensiu. Ara, amb la recuperació de Rojo, l’equip es prepara per al pròxim enfrontament de lliga contra el Sant Andreu, amb l’esperança de recuperar sensacions i tornar als camins de la victòria al Poliesportiu Camp del Ferro de Barcelona, aquest dissabte a les 19 hores.

TOTES LES NOTÍCIES