Fòrum.ad us desitja un feliç Nadal, amb salut, i que els mals moments se’ls endugui el vent com ho fa amb les volves de neu quan borrufa

Va arribant la fi del 2022, però, per a començar aquestes festes, ens disposem primer a celebrar la Nit de Nadal i, demà diumenge, una gran majoria, gaudirem de l’emotiva jornada del 25 de desembre: el Dia de Nadal. Des de Fòrum.ad, tot l’equip, us volem desitjar que aquestes dates nadalenques siguin ben venturoses.

Us desitgem seny, encert i coratge per als reptes que se us puguin plantejar per al nou any que arriba. Seny, encert i coratge i, sobretot, també, molta salut per a tothom. Fruïm d’aquestes festes amb la família, amb els amics, però, fem l’esforç, a la vegada, de no oblidar que hi ha més persones de les que podem arribar a imaginar que, per a elles, aquests dies tindran ben poc de màgics.

Els nostres lectors, haureu pogut seguir la informació apareguda diàriament a Fòrum.ad al llarg d’aquest 2022 comprovant que, no tot, han estat bones notícies: accidents, Covid, el problema de l’habitatge, gent que ens ha deixat, inflació… No volem aigualir ni molt menys les festes, només pretenem recordar l’afortunats que som respecte a altres persones desafavorides per diferents circumstàncies de la vida.

Sigueu feliços i, si podeu, feu-los també als altres.


I, ara, si voleu, gaudiu d’aquesta selecció de nadales.

TOTES LES NOTÍCIES