Formació d’eines digitals per a persones de més de 45 anys en situació d’atur de l’Alt Urgell

Una sala del CETAP
Una sala del Centre Tecnològic i Empresarial de l’Alt Pirineu (CETAP). Foto: ARXIU

La Cambra de Comerç de Lleida i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell ofereixen un curs gratuït de noves eines digitals per a persones més grans de 45 anys que es trobin en situació d’atur. El programa, amb una durada de 100 hores, pretén formar en l’àmbit de les noves eines i espais digitals en el qual les treballen actualment les empreses, de tal manera que es fomentarà l’accés a noves feines i la reinserció laboral. El curs compta també amb formació del paquet Office.

El temari de la formació inclou una visita transversal pel món digital per saber com funciona i saber, entre altres coses, què és el big data i la ciberseguretat; les eines, plataformes i aplicacions que ajuden a fer la vida més fàcil a nivell personal i professional; els programes Word i Excel; el màrketing digital; del busco feina al personal branding; i les maneres de contactar a través d’internet: Linkedin, webs i altres xarxes socials.

La formació es realitzarà durant els mesos d’octubre a desembre, tindrà lloc al CETAP (Centre Tecnològic i Empresarial de l’Alt Pirineu) de la Seu d’Urgell (Plaça de les Monges, 3a planta) i començarà el proper dia 5 d’octubre.

Per a més informació i inscripcions al curs es pot consultar la pàgina web de la Cambra de Comerç de Lleida (enllaç). Per a qualsevol dubte o més informació també es pot contactar a través del CETAP, al 973 355 798.

TOTES LES NOTÍCIES