FONCA: Alcen el teló els concerts familiars 2023

Cartell del concert familiar "Söns pels més menuts" (FONCA)
Cartell del concert familiar “Söns pels més menuts” (FONCA)

Ben aviat la Fundació ONCA posarà en marxa el projecte educatiu 2023 que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. El primer concert familiar serà el dissabte 3 de juny amb Pels més menuts i l’espectacle Söns pels més menuts, al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. La companyia durà a terme tres passis a les 10, a les 11 i a les 12 hores. L’espectacle està recomanat a nadons i infants de 0 a 2 anys i té una durada d’entre 30 i 40 minuts. Les entrades es posen a la venda a partir d’aquest dilluns a través del web www.onca.ad, a un preu de 12 euros per unitat familiar d’un màxim de 4 persones.

L’espectacle Söns pels més menuts vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa i les seves famílies, amb un format on la proximitat el farà especial, proper i màgic. Sota una atmosfera onírica, rústica i circense, aquest concert trenca amb el format habitual de la Companyia. Un grup molt reduït de famílies, amb els nadons al coll, aniran descobrint diferents espais d’alt de l’escenari. En aquests espais trobaran escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, ombres màgiques, que les transportaran a un viatge a l’interior dels nostres millors somnis. El repertori musical serà un recorregut per clàssics de Shostakovich, Bach, Debussy, Ravel, Satie, etc. i també peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual serà una realitat.

La Companyia pels més Menuts, es va crear per tal de fer arribar la música als més petits de casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels nadons, per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de màxima exigència musical, al costat de les seves famílies. La proximitat que es crea entre els músics i les famílies fa que sigui una experiència única, on es respira la sensació de ser un sol cor bategant, una única orquestra simfònica. Un somni compartit per tots els assistents.

En aquesta ocasió, la Fundació ONCA compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.El segon concert familiar serà el dissabte 14 d’octubre a càrrec de la companyia Com Sona? amb l’espectacle Tararí al l’escenari del Prat del Roure d’Escaldes-Engordanyi amb 2 passis matinals, a les 10.30 i a les 12 hores. Aquest és un espectacle musical de mitjà format amb 3 intèrprets en escena. Està pensat i dissenyat per a atraure a infants entre els 3 i els 8 anys, així com els seus familiars. La música actua en tot moment com a eix vertebrador de l’espectacle. A l’escena s’hi troben tres personatges que emprenen un camí i un viatge junts on cada acció o gag precedeix un tema musical diferent. Tota la música és interpretada en rigorós directe amb una gran part d’interpretació i de llenguatge clown per part dels tres intèrprets.Finalment, el tercer concert familiar serà el dissabte 2 de desembre, amb Buffa!!! de la Companyia Badabotó. L’espectacle tracta del Nap Buf, un follet molt entremaliat i un xic despistat, petit i curiós i molt carinyós, però també és un belluguet. Un espectacle dirigit a infants de 0 als 6 anys, que se situa al bell mig d’un bosc on hi apareix el follet màgic. L’espectacle va ser creat per al teatre Kursaal de Manresa dins el projecte educatiu Rexics el passat 2019. El concert s’oferirà al Teatre Comunal d’Andorra la Vella amb 2 passis matinals, a les 10.30 i a les 12 hores.CONCERTS FAMILIARS

«Söns pels més menuts» Companyia pels més menuts

Dissabte 3 de juny de 2023, a les 10 h, a les 11 h i a les 12 h

Venda d’entrades a partir 22/05/23 a www.onca.ad

Concert familiar adreçat a nadons i infants de 0 a 2 anys

Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

Faló Garcia i Pellejà: direcció artística, guitarra i veu

Adrià Bauzó: direcció musical, arranjaments i saxo baríton

Karol Green: veu i moviment

Xavi Molina: clarinet i saxo tenor

Pau Sánchez: acordió, flauta i saxo alt

Andreu Vilar: vibràfon i percussió«Tararí» Companyia Com Sona?

Dissabte 14 d’octubre de 2023, a les 10.30 h i les 12 h

Venda d’entrades a partir del 28/09/2023 a www.onca.ad

Concert familiar adreçat a infants de 3 a 8 anys

Escenari del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

Direcció d’escena, vestuari i ambientació: Pablo Paz

Direcció musical: Oriol Aguilar

Intèrprets: Marçal Ayats (violoncel, baix elèctric i veu)

Elena Pereta: veu i washboard

Oriol Aguilar: guitarra elèctrica, guitarra acústica, banjolele i veu«Buffa!!!» Companyia Badabotó.

Dissabte 2 de desembre de 2023, a les 10.30 h i les 12 h

Venda d’entrades a partir del 17/11/2023 a www.onca.ad

Concert familiar adreçat a infants de 0 a 6 anys

Teatre Comunal d’Andorra la Vella

Anna Vega: piano, clarinet, flauta de bec i percussió corporal

Marta Canellas: violoncel

Santi Serratosa: percussió corporal

Marisa Badia: flauta

Laura Bataller: ballarina

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES