Fira ‘Art and Rock’, aquest dissabte, al carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell

cartell de l'Art&Rock de la Seu d'Urgell
cartell de l’Art&Rock de la Seu (Ajuntament de la Seu d’Urgell)

El carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell serà escenari aquest dissabte de la Fira ‘Art and Rock 2022’, impulsada per l’Associació Sociocultural l’Alternativa. Al llarg del dia, de les 10 del matí a les 8 del vespre, diversos artistes locals donaran a conèixer la seva obra i les seves creacions en diferents disciplines artístiques.

La mostra comptarà amb la participació d’Anna Carmona, Ada Àlvarez, Bernat Manresa, Carla Garrido, Carme Invernon, Gemma Coma, Dolors Balcells, Dolors Iscla, l’Espai de creació La Tartera, David Gonzalez, GF-Luthieria, Laura de la Valle, Òscar González, Joan Ganyet, Salomé Escribà Oliva, Salvador Albanell, Edu Tattoos, Roser Segú i Júlia Estany.

Tot coincidint amb l’Art and Rock, al migdia (12.30), la llibreria crítica El Refugi oferirà la presentació del poemari ‘Cor Pirinenc’, amb el seu autor Lluís Calvo. En el mateix acte, es presentarà el cartell del nou Festival de Poesia de Muntanya ‘Pirineu, terra de versos’.

A més a més, al llarg de la jornada els assistents podran gaudir d’un tast de productes ofert per Menja’t l’Alt Urgell i de l’actuació musical d’Agustí.

Al tram final de la jornada, a 2/4 de 7 de la tarda, hi haurà una actuació del músic urgellenc Josep ‘Pepón’ Vilarrubla, que es durà a terme a la Placeta de Sant Roc.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES