Esquí: O’Meara no entra en les finals de big air i prepara ja les d’slopestyle

Increïble salt del rider andorrà, Henry O’Meara
Increïble salt del rider andorrà, Henry O’Meara

Aquest diumenge, dia 22 de gener, es van celebrar les qualificacions de big air al Festival Olímpic de la Joventut d’Europa (EYOF) amb la presència de l’esquiador andorrà, Henry O’Meara. El rider no va poder planxar les dues rondes i va quedar fora de les opcions d’estar en les finals de big air, que es disputen demà dimarts -eren avui, però l’organització les va canviar.

“Va ser una sessió difícil ja que no va poder realitzar el truc, que era un doble cork 1080, un truc bastant tècnic. A la primera ronda li va saltar l’esquí i no va poder recepcionar bé”, ha explicat el tècnic Scotty Jordan. O’Meara tampoc no va poder completar la segona mànega en caure. “Una llàstima”, ha continuat explicant Jordan, “però li ha servit d’entrenament per a l’slopestyle”.

Ara, els EYOF han programat per a dimecres els entrenaments d’slopestyle, per al dijous 26 les qualificacions i les finals per al dia 27, divendres.L’equip andorrà als EYOF, preparat per a la cursa d’eslàlom de dimarts

L’equip d’esquí alpí que competirà als EYOF ha hagut d’adaptar el calendari als canvis de l’organització, que degut al temps ha variat l’estructura inicial. Així les coses, avui Eric Ebri, Pirmin Estruga i Àlvar Calvo han tingut sessió d’entrenament d’eslàlom.

Pel fet dels canvis en els calendaris, avui dilluns l’estructura andorrana ha entrenat en eslàlom, disciplina en la qual competirà demà. Serà el primer dia de cursa per als tres representants andorrans en aquests EYOF en esquí alpí. El dimecres dia 25 serà dia de descans, mentre que el dijous 26 l’equip tornarà a entrenar, en aquest cas en gegant.

La cursa de gegant serà el divendres 27, mentre que els EYOF han passat al dia 28, dissabte, la cursa del supergegant.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES