Els Mossos enxampen un conductor andorrà circulant a 185 km/h, més del doble del màxim permès

Turisme andorrà enxampat pels Mossos circulant a 185km/h
Turisme andorrà enxampat pels Mossos circulant a 185km/h. Foto: CME

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment tres conductors en carreteres de la demarcació de Ponent (Lleida) per delictes contra la seguretat viària. Entre ells, hi ha un conductor andorrà que circulava a més del doble de la velocitat màxima permesa.

Va ser el passat divendres, a l’altura del quilòmetre 10.8 de la carretera L-310 al terme municipal de Plans de Sió (Segarra),  en un tram de via limitat per velocitat genèrica a 90 Km/h. Els agents van detectar un turisme que circulava a 185 Km/h. El conductor, amb domicili a Andorra, va ser notificat gràcies a les gestions realitzades pel Grup de recerca Documental (GRD), especialistes de l’Àrea Regional de Trànsit.

L’endemà dissabte en un altre control a la carretera N-240, al quilòmetre  83.8 (terme municipal de Lleida), en un tram de via limitat per velocitat genèrica a 90 Km/h, es va detectar una motocicleta que circulava a 189 Km/h. El conductor, domiciliat al Baix Camp, va ser denunciat pels agents.

El darrer cas va succeir diumenge passat en un altre control a la mateixa carretera N-240, a l’altura del punt quilomètric 61.5 ( terme municipal de les Borges Blanques). En tram limitat 90 Km/h es va detectar una altra motocicleta que circulava a 181 Km/h. En aquest cas el motorista, amb domicili a Madrid, també va ser notificat per part del GRD.

En tots tres casos hauran de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

 

TOTES LES NOTÍCIES