Els inversors d’Andorra Business Market reuneixen una capacitat de finançament de més de 100 milions

Gallardo durant la seva intervenció a l'Andorra Business Market
Gallardo durant la seva intervenció a l’Andorra Business Market (SFG)

Més de 200 persones han participat en la primera jornada de l’Andorra Business Market, un fòrum participatiu, dinàmic i obert on han interactuat empreses, inversors i emprenedors. En aquesta segona edició, organitzada novament per Andorra Business i la Red Business Market, participen més de 25 inversors nacionals i internacionals, es presenten els projectes de 27 start-ups i els inversors presents reuneixen una capacitat de finançament superior als 100 milions d’euros.

El programa s’ha iniciat amb una presentació a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, centrada en les oportunitats que ofereix Andorra en matèria de desenvolupament empresarial, emprenedor i d’innovació. Gallardo ha destacat que “l’objectiu d’aquestes jornades és atraure inversió al país, impulsar l’ecosistema emprenedor, start-up i empresarial, i l’atracció de talent. Tot en un marc fixat dins l’estratègia de país impulsada pel Govern d’Andorra. Una vegada més ha tornat a superar les expectatives i fins i tot es van exhaurir les places disponibles.”

Posteriorment, s’ha donat el tret de sortida a les taules rodones amb temàtiques tan diverses com les claus per a la construcció dels ecosistemes d’innovació, les inversions en tecnologies emergents i innovadores i la gestió del talent, lideratge femení i la innovació educativa en la creació d’ecosistemes emprenedors. La jornada matinal finalitza amb una sessió més pràctica amb recomanacions per a inversions privades i per a start-ups.

En aquest sentit, la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que “apostem pel desenvolupament emprenedor i intraprenedor del país com una de les línies fonamentals d’acció. L’hem pensat com un fòrum dinàmic, pràctic i obert que permet a les persones assistents connectar durant aquests dos dies amb inversors i persones expertes de referència internacional en el camp de l’emprenedoria, la inversió i el desenvolupament empresarial”.

El programa de l’Andorra Business Market inclou taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de treball de networking que durant els dies 26 i 27 de maig reuniran. Tot plegat, obert a models d’inversió en fase preseed, seed, desenvolupament i consolidació, així com d’adquisició d’actius i inversió empresarial.

A la tarda arriba el torn per a la presentació dels 27 projectes d’starups i divendres tindran lloc més de 140 reunions entre empreses i inversors.

TOTES LES NOTÍCIES