El Rotary Club Andorra apadrina el Nadal de les famílies més necessitades del país

 Josep Pol, president de Creu Roja Andorrana, i Francesc Compte, president de Rotary Club Andorra
Josep Pol, president de Creu Roja Andorrana, i Francesc Compte, president de Rotary Club Andorra. Foto: Creu Roja

El Rotary Club Andorra s’ha compromès amb les famílies més necessitades del país, en aquests moments tan delicats i en un Nadal enfosquit per la Covid-19, per assegurar que cap infant es quedi sense el seu regal i puguin gaudir amb les seves famílies d’un tradicional àpat festiu.

La irrupció de la pandèmia de la Covid-19 ha perjudicat una de cada tres famílies amb infants al país, en l’àmbit econòmic, però sobretot en el psicològic, motiu pel qual l’esperit i l’essència d’aquesta iniciativa és tornar a il·lusionar els més petits i donar un missatge d’esperança a les llars més necessitades.

La campanya destinada a les famílies usuàries de la Botiga Solidària de la Creu Roja, s’articula en dues accions. La primera és que el Rotary Club Andorra apadrina les cartes que els més menuts han escrit al Pare Noël per valor de 60 € cadascuna amb articles de necessitat, llibres i joguines que fomentin els valors de l’aprenentatge i de compartir, disponibles al Centre Comercial Andorrà. Aquesta acció beneficia a un total de 30 nens, entre nadons, infants i adolescents (també majors de 18 anys que convisquin amb els pares), corresponents a 22 unitats familiars.

La segona consisteix a proveir un capó per a cadascuna de les 60 famílies usuàries de la Botiga Solidària de la Creu Roja perquè totes puguin celebrar un àpat de caràcter festiu.

El Rotary Club Andorrà vol agrair l’ajuda de tot l’equip del Centre Comercial Andorrà, que s’ha bolcat en aquesta campanya amb la preparació dels regals. El lliurament tant dels regals com del capó s’ha fet durant la tarda d’aquest dimecres 23 i el matí del dijous 24 a la Botiga Solidària de la Creu Roja. El valor que s’ha destinat a la campanya és de 6.000 €.

El compromís i l’aliança entre les dues entitats benèfiques es remunta a la creació de la Creu Roja Andorrana, que va ser iniciativa del Rotary Club Andorra, constituït ara fa 42 anys, quan el seu president, el senyor Antoni Aristot, va fundar l’organització d’ajut humanitari Creu Roja Andorrana. El Rotary Club Andorra també participa amb una important dotació econòmica en el programa de primers auxilis per a infants PAPI, que la Creu Roja Andorrana dedica des de l’any 2009 als alumnes del darrer curs de primària dels tres sistemes educatius.

El Rotary Club d’Andorra és una entitat benèfica que, durant els seus més de quaranta anys d’història, sempre ha volgut estar, des de la solidaritat i el compromís, al costat dels projectes humanitaris que es realitzen a Andorra.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES