El Networking Arrela’t a l’Alt Urgell, una eina al servei de l’emprenedoria de la comarca

Cartell de les jornades de networking Arrela't de l'Alt Urgell
Cartell de les jornades de networking Arrela’t de l’Alt Urgell. Font: Consell Comarcal de l’Alt Urgell

El proper dia 3 d’octubre tindrà lloc la jornada comarcal de l’Alt Urgell del Networking Arrela’t, en el qual totes aquelles persones que tinguin un projecte que vulguin desenvolupar, podran aprendre com explicar-lo, crear xarxa amb emprenedors i emprenedores de la comarca i realitzar un taller sobre com realitzar un vídeo-peech. La jornada serà dinamitzada per Mariona López de l’empresa de comunicació en valors Waitala.

El Networking s’obrirà a les 9.30 h del matí amb una presentació de la jornada i dels participants, continuarà mitja hora després amb la formació que porta per títol “Identifica la proposta de valor del teu projecte i comunica’l en un Elevator Pith” i amb el taller pràctic “Posa en pràctica el teu Elevator Pitch”. És previst que la jornada acabi a les 13.30 h. El Networking Arrela’t vol ser una eina al servei de l’emprenedoria de la comarca.

Aquest networking s’emmarca en el procés del “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran” on per primera vegada a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran engeguen una convocatòria de finançament col·lectiu de projectes amb retorn social al territori. Es preveu repartir 48.000€ o més en 6 projectes que s’escolliran, per part d’un jurat independent, en funció de les bases previstes. Per aconseguir aquesta xifra, les administracions complementaran amb un fons públic de 24.000 € les aportacions que prèviament haurà fet la ciutadania a través de la plataforma de micromecenatge Goteo.

Per fer realitat aquest projecte s’obre un procés de 3 fases: les jornades comarcals (com explicar el teu projecte), una jornada virtual de tot l’Alt Pirineu i Aran (com preparar una campanya de micro-mecenatge) i per últim la convocatòria de projectes per cofinançar-se amb el fons Matchfunding a través del micromecenatge. El següent pas d’aquest procés seran les jornades virtuals de l’Alt Pirineu i Aran que seran el proper 17 d’octubre. Tot seguit, s’obrirà la convocatòria de selecció de projectes per al “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran” on es podran presentar els projectes des del 19 d’octubre i fins el 13 de desembre. Properament es podran consultar les bases a la pàgina web d’Arrela’t.

Totes aquelles persones interessades en participar a la jornada del proper dissabte 3 d’octubre es poden inscriure a través de la pàgina web arrelat.fempirineu.cat fins a dos dies abans que tingui lloc la jornada. Les places són limitades.

TOTES LES NOTÍCIES