El Govern convoca l’examen del diploma oficial de llengua catalana per a escolars

El centre de formació professional d'Aixovall
El centre de formació professional d’Aixovall. Foto: ARXIU

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, la convocatòria de l’examen del diploma oficial de llengua catalana, nivell C1, per a escolars. La convocatòria va adreçada als alumnes que cursen el segon curs de batxillerat o terminale als centres educatius següents:

  • Colegio español María Moliner de la Margineda: alumnes que han cursat l’assignatura de llengua catalana a primer de batxillerat i que actualment la cursen a segon de batxillerat.
  • Lycée Comte de Foix: alumnes que han cursat l’assignatura de català durant els dos darrers cursos escolars al Lycée général, technologique o professionnel i que actualment estan cursant terminale.

L’examen tindrà lloc al Centre de Formació Professional, carretera d’Os de Civís, s/n; Aixovall, AD600 Sant Julià de Lòria. Dissabte 15 de maig de les 9 a les 12.25 hores, tindrà lloc la prova escrita de llengua catalana (PART 1). Divendres 14 de maig a partir de les 15 hores i dissabte 15 de maig a partir de les 15 hores, tindrà lloc la prova oral a l’hora assignada per a cada candidat. (PART 2)

Les inscripcions tenen lloc del 12 al 29 d’abril del 2021, ambdues dates incloses, a la recepció del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior a l’Edifici el Molí. Av. Rocafort, 21-23. AD600 Sant Julià de Lòria, de dilluns a dijous de les 8 a les 16.30 hores i divendres, de les 8 a les 14.30 hores. Cal demanar cita prèvia per telèfon +376 743 300, a l’Àrea encarregada dels exàmens oficials.

TOTES LES NOTÍCIES