Cures dels cactus

cactus
Cactus (foto de Stephanie Harvey a Unsplash)

És important tenir en compte el substrat on heu decidit plantar el vostre cactus. Aquest ha d’estar ben drenat. Al principi, podeu plantar-lo en un test petit. Però heu de canviar-lo a un de més gran, quan comenci a créixer… d’aquesta forma es desenvoluparà perfectament.

Els cactus normalment acostumen a aguantar molt bé en situacions de climes més secs i extrems.

Però recordeu que també necessiten aigua, tot i que no com altres plantes. Amb poca quantitat poden subsistir millor, però davant d’un excés d’aigua podeu quedar-vos sense planta.

És convenient que de tant en tant afegiu una bona quantitat d’aigua al test… i no torneu a regar fins passat un temps. Procureu que la terra estigui seca, abans de regar-la del tot, però no la regueu tots els dies si la noteu humida.

Podeu reproduir cactus a través d’esqueixos o llavors. Segons el que més us convingui!

Una de les plagues que més afecta a molts cactus són les cotxinilles. Però també els afecten altres tipus de malalties o plagues, com són l’aranya vermella o bé els pugons.

Una de les malalties que poden tenir o que més problemes poden donar són els fongs. Amb bons productes els eliminareu fàcilment, però de totes formes procureu que la planta no estigui permanentment humida i els evitareu.

Per tot sant Cugat
Font: decoracionyjardines.com

TOTES LES NOTÍCIES