El FC Andorra “sacrifica” el partit en els 13 primers minuts a Granada

Una imatge del partit de lliga, Granada - FC Andorra
Una imatge del partit de lliga, Granada – FC Andorra (@fcandorra)

Inici de partit amb adversitats que han arribat massa ràpid per al FC Andorra al terreny de joc del Granada. Els tricolors han encaixat dos gols en el primer sospir i, això, ha “sacrificat” l’encontre pel fet d’anar a remolc en tot moment. En el minut 10 els d’Eder Sarabia ja perdien 1 a 0 i, tres minuts després, al 13, el marcador ja assenyalava un decebedor 2 a 0 a favor dels locals. Aquests dos gols han estat obra d’Uzuni.

En aquesta primera meitat i amb dues dianes a favor del Granada, el FC Andorra ho ha intentat, però, aquests intents han estat estèrils. Així, s’arribava al descans després de dos minuts d’afegit, amb el resultat de 2 gols a 0 per als andalusos que, quan han pogut, no han perdonat en el primer període.

El segon temps ha començat amb els dos conjunts intentant tenir profunditat en atac, encara que ningú ha arribat a perforar, ni una, ni l’altra porteria. En tot, el Granada insistia més i evidenciava una major superioritat i, vist i no vist, la fi del temps reglamentari confirmava una nova derrota per al FC Andorra. Ara sí que, els resultats acumulats, ja són un tant preocupants, sobretot, si es mantenen durant les pròximes jornades. El que es va guanyar en el primer tram de lliga, s’està perdent ara.