El Consell de Ministres aprova les obres de rehabilitació i condicionament del camí ral de la Massana

Operaris fent els treballs de manteniment a la passarel·la del camí Ral de la Massana
Operaris fent els treballs de manteniment a la passarel·la del camí Ral de la Massana. Foto: Comú de la Massana/ Arxiu

El Govern ha aprovat, a proposta del ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, l’adjudicació definitiva per a la rehabilitació i condicionament del camí ral de la Massana, en fase 2, entre el tram del roc del Llop i el camí de les Gravades. El concurs ha recaigut a l’empresa Copsa per un import total de 370.376,87 euros. El termini d’execució de les obres és de 8 mesos.

Les obres adjudicades permeten desenvolupar un nou tram de la fase 1 del Pla sectorial d‘infraestructures verdes d’Andorra (PSIVA) aprovat pel Govern. En aquesta primera fase el PSIVA la xarxa de camins és de 25 quilòmetres de llargada i esdevindrà un espai de lleure i desplaçament sostenible a peu. Es preveu la reserva d’espais i el seu condicionament per oferir-los als ciutadans per al lleure i la mobilitat sostenible, i així contribuir a acostar la natura a la població del país i als visitants.

En el seu conjunt, la xarxa inclou camins existents que s’uneixen entre si amb la creació d’altres de nous. Es vol oferir al turisme una manera de recórrer i descobrir Andorra diferent de les carreteres, i així es fomenta un turisme més sostenible.

TOTES LES NOTÍCIES