El cicle de primavera d’espectacles infantils d’Andorra la Vella comença amb pallassos

Rètol del Teatre Comunal d'Andorra la Vella
Rètol del Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Foto: ARXIU

La temporada de primavera de teatre infantil del Comú d’Andorra la Vella, adreçat al públic familiar, es posa en marxa el proper 20 de març. Serà  amb l’espectacle d’humor i pallassos Libèl·lula, de Toti Toronell, que amb el seu teatret de fira presenta un espai on ell fa tots els papers.  

El cicle segueix el 24 d’abril amb Engruna teatre i el seu El secret de la  Detectiva Klaus, un espectacle que a través del teatre fa un viatge per  alguns dels contes més coneguts pels infants, com La caputxeta vermella, el Patufet o Hansel i Gretel.  

La temporada es tancarà el 15 de maig amb Monstres, la darrera estrena  de la Companyia Riguel. Es tracta d’un muntatge que amb bruixes i monstres ajuda l’espectador a entendre i acceptar les pròpies debilitats, fortaleses i emocions.  

Els tres espectacles es representaran al Teatre Comunal en dues funcions  cadascun, a les 16.30 i a les 18.30 hores. L’aforament està adaptat als protocols sanitaris i la venda d’entrades, que ja està oberta, es farà en nuclis de butaques, amb la separació reglamentària d’1,5 metres per garantir la distància de seguretat. L’ús de la mascareta, a més, serà obligatori durant tota la funció.  

El dia de la representació, a més, els accessos i sortides de la sala es faran de manera ordenada per assegurar el distanciament entre els assistents i la sala es desinfectarà abans i després de cada passi.  

L’entrada és gratuïta per als infants (cal treure el tiquet tot i ser de franc) i  té un preu de 4 euros per als adults. Els tiquets es poden adquirir únicament per Internet, a www.andorralavella.ad/entrades. S’aconsella als assistents que no imprimeixin l’entrada i que el dia de la representació  la presentin amb un dispositiu mòbil. 

TOTES LES NOTÍCIES