El cicle de musicals infantils d’Encamp es clou amb una doble sessió de ‘La Bella i la bèstia’

Una escena de 'La Bella i la bèstia'
Una escena de ‘La Bella i la bèstia’. Foto: Comú d’Encamp

Disney ha estat present en la infància de tothom”. D’aquesta manera, el conseller de Cultura i Afers Socials del comú d’Encamp, David Cruz, ha defensat l’arribada a la parròquia d’una obra musical per a petits i grans com és ‘La Bella i la Bèstia’, una actuació que s’ha representat aquest cap de setmana a la sala de festes del Complex Esportiu i sociocultural d’Encamp.

Malgrat les limitacions d’aforament, que obliguen a restringir l’arribada de públic a un màxim del 30%, la sala s’ha omplert els dos dies, sobretot d’infants acompanyats per les seves famílies. Precisament, el conseller ha explicat que les entrades es van esgotar en poques hores després de posar-se a la venda, tant pel passi del dissabte com el del diumenge.

Amb aquesta representació, es clou el calendari d’actuacions musicals infantils de l’any, tot i això, David Cruz ha manifestat que “de cara a l’any vinent tenim un programa molt ampli de musicals, tant per a infants com per als adults”. I és que la voluntat del comú és seguir promocionant i fomentant la cultura ara que la crisi sanitària ha deixat molt tocat el sector.

TOTES LES NOTÍCIES