
El blat de moro és un d’aquests aliments bàsics que tots hauríem d’incloure en les nostres dietes i rutines alimentàries. Un producte natural, vegetal i amb un munt de propietats que ens pot ajudar a crear una dieta equilibrada i sana.
És un producte amb un gran valor nutricional i que aporta al nostre cos moltes vitamines i fibra, entre molts altres nutrients. En aquest sentit, és un aliment del tot complet, que afavoreix el bon funcionament del nostre organisme i ens ajuda a tenir una dieta variada i equilibrada. Aporta al nostre organisme proteïna, vitamines del grup A, B i C, àcid fòlic, ferro, magnesi, fòsfor, potassi i fibra.
Tots els elements que componen el blat de moro aporten beneficis per al correcte funcionament del nostre organisme. És una increïble font d’antioxidants que prevenen l’envelliment prematur a molts nivells. A més, és un aliment que atipa, gràcies a la seva quantitat de fibra i hidrats de carboni. És també un gran aliat del nostre sistema cardiovascular, ja que conté vitamina del tipus B1, i és diürètic, molt recomanat per a persones amb malalties renals o que lluiten contra la retenció de líquids.
De la mateixa manera, gràcies a la seva aportació d’àcid fòlic, és un estupend recurs per a les dones embarassades o que es trobin en període de lactància. I també és perfecte per a aquelles persones que tenen al·lèrgia o intolerància al gluten.
Per solorecetas.com