Detectat un brot de Covid-19 a la planta de medecina interna de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell
L’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Foto: Arxiu

El SAAS ha procedit a activar els protocols de seguretat tant pels pacients com per als professionals després de detectar 9 casos positius per COVID-19  (7 professionals i 2 pacients) a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

Així, en els cribratges periòdics que es realitzen en els diferents serveis del centre hospitalari han permès detectar 7 professionals sanitaris (1 infermer, 5 auxiliars  d’infermeria i 1 estudiant en pràctiques) i 2 pacients ingressats a planta de Medicina Interna positius en coronavirus SARS-CoV-2. 

Després del resultat positiu dels 2 pacients, que ja s’han traslladat a la planta habilitada per a COVID-19, s’ha procedit a fer les proves als 14 pacients ingressats a la mateixa planta i s’està a l’espera de rebre els resultats. 

Les famílies han estat immediatament informades i la planta de medicina interna ha quedat tancada i aïllada per fer el seguiment dels pacients

L’origen del brot es desconeix i pot ser multicausal, tant extern com intern, segons apunta el SAAS mitjançant un comunicat.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES