Cristian España es proclama campió dels Ice Gladiators 2020

Cristian España i Nil Solans a les Ice Gladiators 2020
Cristian España i Nil Solans a les Ice Gladiators 2020. Foto: FMA

Davant de la cancel·lació de diverses jornades de les GSeries degut les condicions meteorològiques adverses d’aquest hivern, la competició dels Ice Gladiators 2020 només ha comptat amb 3 jornades (de 2 curses cadascuna) de les 5 jornades previstes inicialment.

Cristian España, després d’haver puntuat en primera posició en 5 de les 6 curses disputades, s’ha proclamat Campió dels Ice Gladiators 2020 amb un total de 147 punts. La segona posició ha estat pel pilot Nil Solans amb 135 punts, i Edgar Gallipoli ha estat el tercer classificat amb 104 punts.

Aquest any s’ha comptat amb la presència de diversos pilots de renom que han competit amb Wildcard, entre els quals els germans Gómez: l’Alfredo ha pujat a la majoria de podis de la competició i la Sandra ha obtingut una molt meritòria 4a posició en una de les curses. També s’ha pogut comptar amb la participació del Campió d’Espanya Júnior de Supermotard, Jaume Gaya, i la del pilot anglès William Bolt, actual líder del Campionat del Món de Superenduro.

Tot i només haver pogut disputar 3 de les 5 jornades previstes, tant la Federació Motociclista d’Andorra com l’Automòbil Club d’Andorra valoren molt positivament la inclusió dels Ice Gladiators dins de les GSeries, que han aportat més valor i espectacle a aquestes curses motoritzades sobre el gel.

TOTES LES NOTÍCIES