Canvis a la “casa gran”: Estructuració en nou ministeris

Helena Mas, representant del Govern al Consell Universitari de l'UdA. Foto: SFGA / arxiu
Helena Mas, representant del Govern al Consell Universitari de l’UdA. Foto: SFGA

L’Executiu ha aprovat aquest dimecres diversos decrets d’estructuració interna d’un total de nou ministeris. Així, i pel que fa a les secretaries d’Estat que depenen del cap de Govern, s’ha ratificat a Carles Miquel com a director de l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic, que també suma la direcció dels departaments d’Energia i Transports.

Miquel Haro és el nou director del Departament de Transformació Digital en relleu del fins ara director Albert Verdú. També s’ha ratificat Joan Carles Villaverde com a director del Departament d’Afers Socials i dins del Ministeri de Presidència, Economia, Treball i Habitatge s’ha aprovat el nomenament de Josep Lluís Pujol com a director de Seguretat Industrial, Registres i Vehicles.

Dins del Ministeri de Territori i Urbanisme, el Govern ha nomenat els nous directors, després del cessament de Manel Riera. Cristina Antelo dirigirà el departament d’Urbanisme i David Palmitjavila el Departament de Territori. Així mateix, el Govern ha ratificat el fins ara director d’Agricultura, Josep Casals, qui canvia la nomenclatura de la direcció a director del Departament d’Agricultura i Ramaderia.

Així mateix, i tal com marca la llei, també s’ha procedit al nomenament dels nous membres representants de l’Administració al Consell Universitari. Es nomenen com a nous representants de l’Administració en el Consell Universitari de la Universitat d’Andorra al ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, i a la ministra de Salut, Helena Mas.

TOTES LES NOTÍCIES