Aquest dilluns comença la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas que organitza RTVA

Cartell de la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas
Cartell de la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas

La 30a edició de la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas que organitza RTVA s’ha iniciat avui dilluns, 12 de desembre, i s’allargarà fins al 2 de gener amb l’objectiu que cap nen que ho necessiti no es quedi sense joguines aquest Nadal. Les joguines es poden deixar a Illa Carlemany i a la gran quantitat d’establiments col·laboradors repartits pel Principat.

Les joguines han de ser noves i sense embolicar. Un any més, també es poden aportar ninots de peluix usats o en bon estat a les Tintoreries Núria i de l’Illa Carlemany, entre d’altres.

Entre les accions especials associades a la campanya, el BC Andorra habilitarà un punt de recollida al Poliesportiu d’Andorra durant els partits davant el Valladolid (17/12) i de l’Oviedo el (29/12), en aquest darrer partit es farà una pluja de peluixos al descans.

L’impulsor de la campanya, el locutor Òskar Royo, destaca que “en 30 anys han canviat moltes coses, però l’esperit de la campanya és manté. Oferir a les persones que tenen dificultats un Nadal una mica millor, especialment als infants”.

TOTES LES NOTÍCIES