Aquest dijous continua la iniciativa “Encamp en clau de llum”, a Engolasters

Cartell anunciant l'Encamp en clau de llum, a Engolasters
Cartell anunciant l’Encamp en clau de llum, a Engolasters (Comú d’Encamp)

Després de la performance de dimecres al Pas de la Casa, aquest dijous la iniciativa “Encamp en clau de llum”, no s’atura i es trasllada a Engolasters on a partir de les 22 h tindrà lloc l’espectacle “La màgia de la llum i la música”.

Aquest, és un espectacle amb idea, música i creació original transportarà a l’espectador enmig d’un bosc màgic al bell mig de la natura amb el so dels animals, un petit itinerari que es succeeix pels arbres jugant amb la geometria. És una instal·lació efímera, molt respectuosa amb la natura i l’entorn i que es podrà gaudir només la nit del dijous.

La projecció lumínica i musical damunt de la vegetació dels voltants del llac d’Engolasters, continuarà amb l’actuació de l’Esbart Sant Romà amb la peça Encís i finalment amb l’actuació musical de Lewis Enma & the BCN Fireballs.

El vespre a Engolasters començarà a les 22 h i es podrà arribar fins al llac amb autobús des del centre d’Encamp. La sortida serà a les 21 h des de davant del Rosaleda i serà gratuït.

Des del comú s’ha preparat un refrigeri per a tots els assistents per a gaudir-ne durant l’espectacle. La creació audiovisual que es projectarà compta amb la col·laboració de l’artista audiovisual Tom Carr, reconegut expert internacional en el món audiovisual i Slide Media.

TOTES LES NOTÍCIES