Adjudicada la redacció del projecte d’habitatges de preus assequibles del Govern

Render dels habitatges socials que el Govern construirà a Terra Vella.
Render dels habitatges socials que el Govern construirà a Terra Vella. Imatge: GOVERN

El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, l’adjudicació del concurs per a la selecció d’un professional de l’arquitectura per a la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció del futur edifici d’habitatges de promoció pública a preu assequible a Andorra la Vella.

S’ha adjudicat als arquitectes Pau Iglesias Rodríguez i Jacint Gil Rodríguez, mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de la contractació ordinària.

L’Executiu té previst aixecar aquest edifici de 44 habitatges en un terreny cedit pel comú d’Andorra la Vella, ubicat en una parcel·la d’uns 2.822 metres quadrats entre el carrer Terra Vella i el passatge Borda Nova. El 12 de març del 2020 es va fer l’anunci d’aquesta construcció, justament abans de l’inici de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, en un acte públic en què el comú de la capital va cedir gratuïtament el terreny mencionat.

Amb l’adjudicació del concurs es fa un pas endavant en la construcció d’un edifici que s’incardina en les polítiques que el Govern desenvolupa des de l’inici de la legislatura per fomentar l’accés i el manteniment de l’habitatge de lloguer.

TOTES LES NOTÍCIES