Activitats lúdiques i esportives a “l’Estiu Jove d’Oliana 2024”

Cartell de l'Estiu Jove Oliana 2024 (CCAU)
Cartell de l’Estiu Jove Oliana 2024 (CCAU)

Durant les dues primeres setmanes de juliol el jovent podran gaudir de diverses activitats lúdiques i esportives a Oliana. L’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Ajuntament d’Oliana impulsen “l’Estiu Jove Oliana” amb l’objectiu que el jovent del municipi i de nuclis propers disposi d’un espai de trobada i participació. Aquí podran fer activitats de cuina, treballs manuals i activitats esportives, fomentant la coneixença mútua, la dinamització, la creació de vincles i la cohesió juvenil. 

“L’Estiu Jove Oliana” consta de 3 blocs: “Dilluns dolços”, el 8 i 15 de juliol, on els joves podran gaudir de tallers de cuina de creps i batuts; els “Dimecres creatius” amb un taller de serigrafia el dia 10 i un de patchwork el dia 17; i finalment els “Divendres actius”, on els joves podran participar en una jornada de parkour el 12 i una de tècniques BTT el 19 de juliol.

Aquestes, volen donar resposta als interessos i demandes que els joves del municipi han manifestat durant el curs a les diferents sessions d’Espai Jove d’Oliana. 

És important tenir en compte que es tracta d’activitats amb places limitades, per la qual cosa es requereix inscripció prèvia. Les persones interessades hauran d’inscriure’s a espaijove.oliana@gmail.com

Per qualsevol dubte o qüestió s’ha de contactar amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, al correu electrònic espaijove.oliana@gmail.com, al telèfon 973 35 56 08 o per WhatsApp al 607 866 902.

Programa de l'Estiu Jove Oliana (CCAU)
Programa de l’Estiu Jove Oliana (CCAU)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]