Acordats els vedats temporals de caça i les zones d’activitat humana

Isards a la muntanya
Isards a la muntanya (arxiu)

El Govern ha aprovat el Decret relatiu als vedats temporals de caça i les zones d’activitat humana per a la temporada 2023-2024. El text depèn de la Llei de caça que, a l’article 15, determina que l’Executiu estableix anyalment per la via reglamentària els vedats temporals de caça, tenint en compte l’equilibri entre les parròquies pel que fa a la superfície total afectada per vedats de caça i vedats temporals.

D’aquesta manera, per a la present temporada queden establerts els vedats temporals de caça de la parròquia d’Escaldes-Engordany: des del terme de la Massana, tota la solana d’Engordany, els Vilars i cal Diumenge, fins al terme d’Encamp.

Així mateix, i en diferents períodes de l’any, queda prohibida temporalment l’acció de caça en les zones d’activitat humana següents: Estació d’esquí de Grandvalira (sector Canillo – el Forn, sector Soldeu i sector el Tarter); Passarel·la Tibetana de la Vall del Riu; Camp de neu d’Ordino-Arcalís; zona d’activitat humana d’estiu; Camp de neu d’Ordino-Arcalís; zona d’activitat humana d’hivern; Estació d’esquí d’Arinsal; Estació d’esquí de Pal; Zona d’esbarjo de la Comella, rec de l’Obac; Naturland i Pla d’Engolasters.

Aquesta informació, així com les particularitats de cada zona es podran consultar al BOPA amb la publicació de l’Orde ministerial corresponent.

TOTES LES NOTÍCIES