Abonaments a preu reduït a l’aparcament del Parc fluvial per a treballadors d’Andorra la Vella

L'aparcament del Parc Fluvial
L’aparcament del Parc Fluvial (Comú d’Andorra la Vella)

El Comú d’Andorra la Vella ha adoptat una mesura per tal d’afavorir a les persones que treballen a la zona per a que puguin tenir una major facilitat a l’hora de trobar aparcament i que, aquest, sigui a un preu més reduït gràcies a una tarifa “tova”.

La decisió d’oferir aquesta nova tarifa avantatjosa d’aparcament, entre les 7 del matí i les 10 de la nit, a 30 euros mensuals, que es pot sol·licitar des d’aquest dilluns, és una prova pilot per a contribuir a descongestionar el trànsit i va adreçada a les persones que treballen a la parròquia. Consisteix en oferir abonaments mensuals que equivalen a 1 euro al dia, a l’aparcament del Parc Fluvial -s’hi accedeix des de l’avinguda Santa Coloma, 93-.

El pàrquing, que ofereix un centenar de places de rotació amb les tarifes habituals, adequarà la disponibilitat de places d’abonaments en funció de la demanda. La mesura pretén que els treballadors, a la parròquia, tinguin l’opció d’aparcar el seu vehicle i es desplacin al seu lloc de treball a peu o bé en autobús.

L’aparcament del Parc Fluvial es troba al límit entre Andorra la Vella i Santa Coloma, una ubicació que permet una bona connexió a peu a diferents punts de la parròquia, ja sigui a través del passeig del riu o de les avingudes Santa Coloma i d’Enclar; o en autobús. El bus comunal, a un preu simbòlic de 0,10 euros, hi té parada a pocs metres; i és gratuït per als ciutadans que tenen l’abonament sense cap cost del transport nacional.

Els interessats en sol·licitar aquest abonament es poden descarregar el formulari a través d’aquest enllaç clicable  i hauran de tramitar la demanda a les oficines de l’Aparcament Centre Ciutat, al carrer Prat de la Creu.

TOTES LES NOTÍCIES