Pollastre al curri

Un plat de pollastre al curri (Getty images)
Un plat de pollastre al curri (Getty images)

El pollastre al curri és una recepta molt fàcil d’elaborar. Sol anar acompanyada d’arròs blanc per a contrarestar el sabor potent d’aquesta espècie, però també podem servir-lo amb puré de patata, quinoa, cuscús o verduretes rostides.

Ingredients (4 persones)

– 2 pits de pollastre grans o 4 petits
– 2 o 3 cullerades soperes de curri
– 1 ceba mitjana o cibulet
– pebre
– 400 ml de nata líquida o de llet de coco (al gust)
– 2 dents d’all
– oli d’oliva verge extra



Elaboració:

1. Trossejarem el pollastre i salpebrarem
2. Picarem la ceba i tallarem els alls
3. En una paella amb oli segellarem el pollastre. Reservarem
4. En la mateixa paella o en una altra, amb una mica d’oli, fregirem la ceba i l’all. Quan la ceba estigui transparent, afegir el pollastre i cobrir amb la nata o llet de coco
5. Courem fins que veiem que la salsa espesseixi

[do_widget id=category-posts-pro-64]