
El pollastre al curri és una recepta molt fàcil d’elaborar. Sol anar acompanyada d’arròs blanc per a contrarestar el sabor potent d’aquesta espècie, però també podem servir-lo amb puré de patata, quinoa, cuscús o verduretes rostides.
Ingredients (4 persones)
– 2 pits de pollastre grans o 4 petits
– 2 o 3 cullerades soperes de curri
– 1 ceba mitjana o cibulet
– pebre
– 400 ml de nata líquida o de llet de coco (al gust)
– 2 dents d’all
– oli d’oliva verge extra
Elaboració:
1. Trossejarem el pollastre i salpebrarem
2. Picarem la ceba i tallarem els alls
3. En una paella amb oli segellarem el pollastre. Reservarem
4. En la mateixa paella o en una altra, amb una mica d’oli, fregirem la ceba i l’all. Quan la ceba estigui transparent, afegir el pollastre i cobrir amb la nata o llet de coco
5. Courem fins que veiem que la salsa espesseixi


