Cupcakes de nabius i mango

Cupcakes
Cupcakes (Istock.com)

El secret dels cupcakes de nabius i mango es troba en el curiós contrast de l’àcid que suposen les fruites que s’integren amb la dolçor del bescuit.

Ingredients per a uns 12 muffins
  • 150 g de sucre
  • 240 ml de buttermilk (sèrum de mantega).
  • ¼ culleradeta de sal
  • ½ culleradeta de bicarbonat
  • 325 g de farina de rebosteria
  • 2 culleradetes de llevat
  • 1 pell de llimona
  • 1 ou
  • 120 ml d’oli de gira-sol
  • 1 culleradeta d’aroma de vainilla
  • Uns 100 g de nabius
  • 1 mango

 

Preparació
  • El primer que farem serà triturar bé la polpa del mango, ratllar la pell de la llimona i preescalfar el forn a uns 190 °C.

  • A continuació, barrejarem en un bol la farina, el llevat, el bicarbonat, el sucre, la sal, i la ratlladura de la llimona i reservarem.

  • En un altre bol, batrem l’ou juntament amb la buttermilk i l’essència de vainilla. Una vegada batut, afegirem els nabius i deixarem reposar durant uns 10 minuts.

  • Transcorregut aquest temps, afegirem la primera mescla i ho integrarem tot bé. Amb la mescla, emplenarem els motlles de les magdalenes i enfornarem durant uns 20-25 minuts, comprovant amb un escuradents per a saber si està llest.

  • Deixarem reposar uns altres 10 minuts abans de treure-ho del motlle.

  • Amb l’accessori de la mànega pastissera que serveix per a emplenar, introduirem la polpa del mango dins dels muffins i els decorarem amb nabius i sucre de llustre.

 

Consell

Si no trobem a la botiga la buttermilk, aquesta pot substituir-se per la mescla d’un iogurt natural amb 125 ml i 20 ml de suc de llimona.

[do_widget id=category-posts-pro-64]