2.000 participants a la “Purito” Andorra 2023

"Purito" Rodríguez amb les autoritats encampadanes (Comú)
“Purito” Rodríguez amb les autoritats encampadanes (Comú)

El centre d’Encamp ha acollit aquest migdia de diumenge la cloenda de “la Purito Andorra 2023” amb un ‘village’ i una ‘Pasta Party’ per als 2.000 inscrits en la marxa cicloturista. Les dues activitats s’han concentrat durant tot el dia al Complex Esportiu de la parròquia. Després de creuar la meta als Cortals d’Encamp, els corredors han anat baixant fins a la vila encampadana per a gaudir de les diferents activitats i propostes del final de festa que els esperava al Complex, entre elles, la ‘Pasta Party’, que ha consistit en un dinar de germanor.

A més, durant tot el matí hi ha hagut diferents estands relacionats amb el món del ciclisme i una gran pantalla a l’aire lliure per a poder seguir les proves del Mundial de ciclisme en ruta 2023 de Glasgow, disputat també aquest diumenge.

El cònsol menor del Comú d’Encamp, Jean Michel Rascagnères, i el conseller Andreu Riba, han acompanyat al ciclista i organitzador de la marxa, ‘Purito’ Rodríguez, en la seva arribada al Complex Esportiu tot felicitant-lo i destacant el bon desenvolupament de la jornada.

La Purito Andorra d’enguany comptava amb tres recorreguts, de 116, 80 i 30 km i passaven pels ports de muntanya de la Rabassa, la Peguera, el Coll de la Gallina, l’Alt de la Comella, la Collada de Beixalís, el Coll d’Ordino i els Cortals d’Encamp.

L’esdeveniment ha estat organitzat pel reconegut exciclista professional ‘Purito’ i ha comptat amb la col·laboració dels Comuns d’Encamp i de Sant Julià de Lòria, d’Andorra Turisme i d’Andbank, entre d’altres.

TOTES LES NOTÍCIES